TCM Gezondheidscentrum Health Centre


Header Section


Main Content

Recenties

Betreft jarenlang niet slapen en oververmoeid.
Hierbij willen wij dhr Li bedanken. Onze zoon was een huilbaby en sliep zelden door. Op groep 7 van de lagere school waren wij ten einde raad.Door zijn vermoeidheid was normaal functioneren onmogelijk geworden.Leren werd steeds moeilijker.
In mei 2003 bezochten wij dhr Li.Al na het eerste consult sliep onze zoon de hele nacht door! Daarna ging hij met sprongen vooruit en vertelde al na 2 behandelingen dat hij zich stukken beter voelde. We wisten dat we meer behandelingen nodig hadden.
We hebben dit met plezier afgemaakt, want we hebben nu een gezonde, opgewekte tiener die het op school nu ook geweldig doet!!!!

Bedankt,
Familie Hovens Belfeld


Wat langer gewacht met schrijven.
Graag wil ik u heel hartelijk danken.
Voor al uw medewerking met mijn zeer ernstige rugklachten, die ik al 16 jaar had (spondelisme in zeer ernstige mate). Toen ik bij u kwam kon ik bijna niet meer lopen van de pijn. Dank zij uw hulp gaat het nog steeds vrij goed.
Ik ben u dan ook zeer dankbaar voor uw geneeskrachtige hulp van acupunctuur en acupressuur.

Nogmaals zeer veel dank,
Mevrouw Geurts Belfeld.


Anderhalf jaar pijn aan beide knieen, ben naar de huisarts geweest en deze zei dat het een ontsteking was en ik kreeg tabletten voorgeschreven.
Toen naar Dhr Li gegaan en na 11 behandelingen met acupunctuur en kruiden is de pijn aan de knie helemaal over en kan ik weer lopen zonder pijn. Ik ben ook van te voren bij de fysio geweest, hier werd het ook niet beter van.
Ik voel me weer helemaal fit dankzij de behandeling van dhr Li. 

Meneer van de Berg, Tegelen


Vlak voor het examen 1e Dan karate kreeg ik door een ongelukje 2 gekneusde ribben.
In een tijdsbestek van 8 dagen zag dhr Li kans met acupunctuur en kruiden compressen mij voor dit examen te genezen. Zaterdag 8 dec 2007 ben ik voor bovengenoemd examen geslaagd.
Met dank aan de heer Li voor de uitstekende genezing.

Meneer Ruijtenberg, Blerick


Mijn naam is J. Claus, mijn beroep is stucadoor.Door een foutje viel ik van 3 meter hoogte naar beneden en kwam daarbij op mijn rug terecht. Gelukkig niks gebroken maar lopen kon ik ook niet meer.
Doordat ik acupunctuur en een kruiden behandeling heb gekregen kon ik na 1 week weer lopen en na 2 weken weer werken terwijl het ziekenhuis had gezegd de eerste 3 maanden niks meer te doen.

Meneer Claus, Venlo


Ik ben Michael A. 19 jaar. Na een flinke trap op mijn scheenbeen en knie moest ik 4 weken op krukken lopen van de orthopeet. Via via in contact gekomen met dhr Li, na 3 weken acupunctuur behandeling was alles over.
Fikse kneuzing verdwenen en niks meer blauw.

Bedankt!
Meneer Michael, Venlo


Ik had veel last van mijn nek, hij stond scheef en was helemaal hard.
Dankzij 2 behandelingen met het kruiden compres is dit weer helemaal verholpen.
Hartelijk dank hiervoor.

Dominique, Maasbree


Zondag met voetballen mijn nek verrekt. Bij elke minimale beweging schoot er een pijnscheut in. Maandag meteen Yu Jung Li gebeld, hij maakte meteen tijd voor mij en heeft de spier weer terug gezet en via de kruidencompres was ik er na 2 behandelingen en een week vanaf. Nu kan ik gelukkig weer voetballen dankzij Li.

Marcel, Venlo


Ik had na een ongeval het kraakbeen van mijn linker knie zwaar beschadigd. Ik werd door mijn huisarts doorverwezen naar een fysiotherapeut. Na een lange tijd van revalidatie bleven de klachten aanhouden. Na verloop van tijd kreeg ik ook ernstige problemen met mijn rechter knie.
Dit ontstond waarschijnlijk door een verkeerde houding en scheef lopen.
Aan beide knieen een kijkoperatie gehad en uiteindelijk bij een specialist in het ziekenhuis van Maastricht geweest, deze vertelde mij dat ze niks meer konden doen en dat het kraakbeen van beide knieen versleten was en ik er maar mee moest leren leven.
Uiteindelijk ben ik bij dhr Li terecht gekomen en na slechts 6 weken behandeling met electro acupunctuur en Chinese kruiden was ik helemaal genezen en had ik geen beperkingen meer.

Rob, Venlo


Side Column